Ledelsesrådgivning er drevet af Lars Malling som er stifter af Simulation Academy. Ledelsesrådgivning.dk blev grundlagt for at samle alle Danmarks førende selvstændige konsulenter indenfor forskellige specialområder. Hjemmesiden blev grundlagt for at gøre det nemmere, for virksomheder at finde selvstændige konsulenter. Indenfor adskillige specialområder, som kan yde den bedste rådgivning.

Alle konsulenterne som fremgår af hjemmesiden, har alle både uddannelsesbaggrund og erhvervsbaggrund indenfor deres specialområde. Dette er med til at sikre, at den udvalgte konsulent kan guide, og assistere bedst muligt på den givende opgave. 

Udover at have et netværk af selvstændige konsulenter som fremgår på hjemmesiden, så skriver konsulenterne på Ledelsesrådgivning.dk månedlige blogindlæg. Vi har en bred kategori af blog indlæg som bliver skrevet af konsulenterne, blandt andet indenfor kategorier såsom agilitet, og strategi. 

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores Ledelsesrådgivning.dk eller har spørgsmål rettet mod hjemmesiden eller konsulenterne så kontakt os endelig. Vi stræber efter at besvare alle henvendelser indenfor en given tidsperiode på 48 timer.

Selvstændige konsulenter

Klik på ovenstående billede, eller overskrift for at komme direkte i kontakt med os!