To af landets dygtigste indenfor forhandling og konfliktløsning – Mikkel Gudsøe og Ronnie S. Andersen – har besluttet at samarbejde om et kursus målrettet ledere i den offentlige sektor. Deres budskab er tydelig – Forhandling og konfliktløsning er kompetencer der skal trænes før man bliver dygtigere.

Arbejdsglæde og trivsel

Når vanskelige situationer og konflikter opstår i ledelsesrummet, så er det afgørende at den enkelte leder formår at håndtere disse, så der ikke sker en eskalering af situationen. Alt for ofte resulterer forkert håndtering af sådanne situationer i at medarbejderen oplever konflikter, som påvirker både trivslen og arbejdsglæden. Konflikter mellem ledelse og medarbejdere kan ligeledes resultere i unødvendige sygemeldinger. Det er derfor en vigtigt investering i sit eget lederskab at træne sine kompetencer, så dette undgås.

Træning i forhandling og konfliktløsning

Mikkel og Ronnie faldt i snak mens de begge selv var ved at træne forhandling under et kursus udbudt af Harvard Law School – Program on Negotiation Global, som Mikkel Gudsøe faciliterede på vegne af Aarhus Universitet. Her blev de første spadestik taget til det der nu er blevet til et 3 dages kursus, hvor ledere i den offentlige sektor får både viden, værktøjer og træning indenfor forhandling og konfliktløsning. Mikkel og Ronnie lover at det bliver 3 dage hvor der bliver fart over feltet, og ikke mindst 3 dage med nye indsigter i forhold til den enkeltes leders egen adfærd og kompetencer.

De fleste ledere har enten aldrig deltaget i et forhandlingskursus eller de har deltaget, men ikke holdt kompetencerne ved lige. De er muligvis blevet kortvarigt klogere – men ikke bestandigt dygtigere.

Kurset sigter netop på at forankre den bedste viden med den bedste træning så forudsætningerne for langsigtet forankring styrkes.

Kurset har begrænsede pladser for at sikre maksimal fokus på deltagerne.

Læs mere om kurset HER og book én plads NU.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *