Mette Mackeprang

Mette Mackeprang er en erfaren konsulent med speciale i supervision og coaching af ledere.

Hun arbejder med ledere og mellemledere i såvel private som offentlige virksomheder.

Mette tilbyder individuelle og gruppebaserede lederudviklingsforløb samt supervision/sparring til håndtering af konkrete ledelsesmæssige udfordringer.

Mettes filosofi er, at succesfuldt lederskab starter ved dig selv. Kendskabet til dig selv, dine værdier, dine styrker og det som du bøvler med, er nøglen til et stærkt og autentisk lederskab hvor du har dig selv med. I et lederudviklingsforløb får du følgeskab af Mette som, på en omsorgsfuld måde og med afsæt i din virkelighed, hjælper dig til at nå ind til kernen af dig selv, det du ønsker at forandre og til at nå i mål.

Hun tilbyder desuden konkrete supervisions- og sparringsforløb til håndtering af praktiske og konkrete ledelsesmæssige udfordringer som f. eks kommunikations- og samarbejdsvanskeligheder, opsigelsessamtaler, sygefraværssamtaler samt forebyggelse, håndtering og behandling af stress.

Mette har en uddannelse som socialrådgiver, supervisor samt certificeret som stresscoach. Mette er indehaver af virksomheden mind:mission.

Ønsker du at høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere omkring hvordan at Mette Mackeprang, kan hjælpe din virksomhed med organisationen. Så klik på nedenstående for at komme i kontakt med ham.