Lars Malling

Lars Malling har fokus på det at få processer, struktur, praktik og mennesker til at virke sammen.

Med mere end 20 års erfaring indenfor ledelse og drift af egne virksomheder har Lars en grundlæggende viden og forståelse for hvad der virker – og også hvad der ikke virker.

Han er meget fokuseret på effektive løsninger ”i-harehøjde”- praktiske og enkelte løsninger for opdragsgiveren, som giver værdi og effektivitet.

Lars har specielt fokus på ejerledere, ledelsesudvikling, iværksættere og salgsudvikling og tilbyder diskret og personlig sparring og udvikling.

Opgaverne kan typisk være relateret til:

  • Forretningsudvikling
  • Personlig sparring og udvikling med ejerlederen
  • Organisationsudvikling
  • Strategi
  • Ejerledernes – og iværksætternes personlige værktøjskasse
  • Forandringsledelse
  • Lederroller
  • Den effektive salgsproces samt eksekvering af salg
  • Personlig effektivitet
  • Servicecheck af virksomhedens tilstand

Uddannelse og baggrund:

Lars er uddannet Cand.Merc.Jur og HD(O). Han har virket som mellemleder, direktør og bestyrelsesmedlem i flere organisationer indenfor salg, distribution, produktion og læring.

Lars er desuden certificeret Lean Business Mentor, virker som Mentor for erhvervsråd i Jylland og har været censor på uddannelsen “Salgsteknik og salgsledelse” på akademiuddannelsen.

Han tager sig egen medicin og er – udover at virke som konsulent – involveret som medejer i flere mindre virksomheder. I 2013 modtag Lars bl.a. Forskningsministeriets internationale innovationspris (Tornadostorm) og har også været udvalgt til dansk repræsentation i Silicon Valley, USA.

Derudover er Lars facilitator for flere professionelle netværk – b.la. 4 ejerledernetværk.

Du får en helt enkel forskel!

Andre siger f.eks:

”Præcis og analytisk med stor menneskelig erfaring og ikke mindst spidskompetence i bagagen indenfor mange kommercielle områder, ledelse og udvikling. Problemknuser med ro i sindet og et altid stort overblik”

”Lars formår via sin rolige, troværdige og behagelige personlighed, at motivere en flok erhvervsfolk. Og samtidig fastholde en bemærkelsesværdig høj kvalitet i møderne via sin professionelle tilgang. Lars er indehaver af et bredt netværk og enorm erhvervserfaring, som jeg kan drage stor glæde og nytte af i min hverdag”.

Lars Malling har i mange år drevet konsulentvirksomheden Malling & Co. Herudover driver Lars Malling virksomheden Simulation Academy som afvikler virksomhedsspil til kreditinstitutter, og uddannelsesinstitutioner.

Kontaktinfo:

Email: lars@mallingweb.com

Tlf. 23 689 335

LinkedIn