Lone Storgaard Duerlund har tyve års erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling og har gennem årene udviklet ledere og organisationer i både Danmark og udlandet. Kunderne spænder bredt fra store internationale virksomheder, til mindre og mellemstore virksomheder samt uddannelsessektoren og danske kommuner.

Lone har en passion for at medvirke til at skabe velfungerende organisationer, ledergrupper og god ledelse i praksis, fordi ledelse er den mest effektfulde funktion overhovedet. Ledelse betyder altid noget og ledergruppen må tage det første skridt ved at udvikle sig selv og hinanden. Udviklingsforløbet eller træningen integreres i det daglige ledelsesarbejde og begrænser sig ikke til selvstændige ledelsesseminarer.

En konkret opgave kunne være at udvikle en feedback kultur, fordi vi ved, at det skaber større faglighed og højner medarbejdernes engagement og stolthed. En anden konkret opgave kunne være, at få et fælles afsæt og dermed klare aftaler om hvad god ledelse i praksis er hos ”os”, herunder arbejde med at have en fælles kurs som ledergruppe, være oprigtig optaget af at producere god ledelse sammen og sikre afstemte og koordinerede tiltag på tværs af hele organisationen.

Lone er Cand. Oecon fra Aalborg Universitet, Systemisk konsulent, Uddannelse i Udviklingsledelse og har 10 års erfaring som personaleleder. Hun ejer virksomheden Duerlund Organisation & Ledelse Aps.

Kontakt info:

lone@duerlund.com

Direkte: 61-60-68-10

LinkedIn

5 udvalgte referencer: